Арсеній Яценюк в Chatham House: «Відбитки пальців Путіна на Мінській угоді. Він зобов’язаний виконати її» (відео)
середа, 15 липня 2015, 23:11

«Гра Росії в тому, аби звинуватити Україну в провалі Мінських домовленостей. Але в неї немає шансів», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у середу, 15 липня, виступаючи на «Українському форумі»  у Королівському інституті міжнародних відносин Chatham House в рамках робочого візиту до Лондона.

«Відбитки пальців президента Путіна на Мінській угоді, тож він зобов’язаний виконати її», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду відзначив важливу роль зусиль канцлера Німеччини Ангели Меркель та Президента Франції Франсуа Олланда у тому, що Мінські домовленості були укладені: «І нам потрібно діяти спільно і бути об’єднаними, щоб вони були виконані».

Прем’єр-міністр підкреслив, що мета президента Путіна – «відновити щось на кшталт Радянського Союзу: «Його мета - знищити українців як націю та Україну як державу».

«Те, що відбувається в Україні, стосується не лише нас. Це – глобальне питання. Росія – це загроза глобальній безпеці та стабільності. Так не може діяти країна, яка є постійним членом Радбезу ООН», - наголосив він.

«Нам потрібна єдина сильна політика щодо Росії. Єдина мова, яку розуміє Путін, - ще мова сили. Тож будьмо сильними», - наголосив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua