В першу чергу маємо профінансувати національну безпеку і оборону, - Арсеній Яценюк (відео)
середа, 17 червня 2015, 14:34

Загальний запит всіх силових відомств на додаткове фінансування складає 17 мільярдів гривень, з яких 8,5 мільярда – це запит Міністерства оборони. Про це повідомив Глава Уряду, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у середу, 17 червня, на засіданні Кабінету Міністрів України.

«Ми провели вчора з Міністерством оборони і силовими відомствами нараду. Тільки Міністерство оборони до кінця поточного року зробило додатковий бюджетний запит на 8,5 мільярда гривень», - сказав він.

Арсеній Яценюк наголосив, що ці додаткові кошти потрібні Міноборони для того, щоб боротися проти російської військової агресії:

«Для того, щоб українські Збройні Сили були готові в тому числі і до зимового періоду, і для того, щоб українські Збройні Сили як по якості, так і по кількості переважали російських терористів і тих російських найманців, які знаходяться зараз на території України у зв’язку з російською військовою агресією проти України».

Глава Уряду звернувся до Міністра фінансів з проханням створити робочу групу за участі представників усіх міністерств і представників Парламенту: «Подивитися, чи ми реально можемо знайти додаткові джерела доходів або зменшити витрати по іншим статтям, щоб профінансувати Міністерство оборони і щоб профінансувати українську армію».

«Я хочу, щоби ми так само прозоро разом з членами Парламенту провели цю дискусію публічно. Про те, щоб показати, де у нас є дохідна частина, які у нас додаткові видатки. І в тому числі зняти всі передвиборчі популістські заяви. В першу чергу Україна повинна профінансувати національну безпеку і оборону», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua