Арсеній Яценюк вручив представникам української молоді премії Кабінету Міністрів України (фото, відео)
вівторок, 18 серпня 2015, 14:52

Глава Уряду, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк вручив премії Кабінету Міністрів України представникам української молоді, які мають особливі заслуги у розбудові держави. Церемонія нагородження відбулася у вівторок, 18 серпня, у Залі Чемпіонів НСК «Олімпійський».

«Хтось написав наукову працю, хтось отримав здобутки в спорті. Тут присутні і герой Майдану, і герої антитерористичної операції. Кожен, який зараз присутній на врученні цієї премії, просто заслужив її», - наголосив Арсеній Яценюк.

Серед 60 лауреатів премії КМУ за особливі досягнення молоді в розбудові України в номінації "За особисту мужність" був Роман Качан – хлопець з багатодітної родини, який відстоював свою громадянську позицію на Майдані.

Нагороду "За особисту мужність" також отримав герой АТО Володимир Муляр. БМП, в екіпажі якої перебував Володимир, була знищена внаслідок обстрілу сепаратистами. Троє бійців екіпажу загинули. Під час бою він врятував життя командира підрозділу – переніс пораненого від палаючої БМП в захищене місце та надав першу медичну допомогу.

Арсеній Яценюк підкреслив, що в наших силах, в силах кожного українця змінити країну: «І якщо хтось думає про те, що зміни в країні відбуваються тільки завдяки Уряду, Президенту, депутатам – це неправда. Зміни в країні відбуваються завдяки таким, як кожен із вас. Роль кожної особистості в долі країни і в історії визначає майбутнє країни, нації, нашої держави в цілому».

«Якщо кожен громадянин країни, я підкреслюю, кожен, який хоче змін в країні, який хоче, щоб Україна не просто мала назву європейська держава, а стиль життя українців відповідав високим стандартам, щоб була робота, зарплата, не було корупції, щоб країна дійсно йшла до успіху, сам собі скаже: від мене дуже багато залежить, я здатний змінити цю країну, але я почну змінюватися з себе, з робочого місця, де я працюю, зі своєї родини, зі своєї хати, зі свого відношення до близьких, друзів, зі свого відношення до нашої країни в цілому, - тоді зміни обов’язково невідворотні», - наголосив Прем’єр-міністр.

Глава Уряду зазначив, що наразі Україна проходить надскладні випробування, яких світ та Європа не бачили за останні кілька десятиріч. «Це не перші випробування для України і українців. І кожного разу нам вдавалося перебороти їх і вийти переможцями. І цього разу нам це вдасться. Немає тих, які боролися проти України і українців. Але Україна є, українці борються. І ці українці – це кожен з вас.

Арсеній Яценюк подякував українській молоді: «Я від імені Уряду просто щиро вам дякую за те, що ви боретеся, досягаєте і що ви просто особистості з великої літери. Ви чесно заслужили від української держави набагато більше, ніж сьогодні буде вручено. Але це наша не остання зустріч. Нам є над чим працювати, а вам є що досягати. Слава Україні!».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua