Арсеній Яценюк вручив сертифікати на отримання квартир сім'ям загиблих воїнів АТО і пораненим бійцям
понеділок, 11 травня 2015, 19:57

У п'ятницю, 8 травня, на тренувальній базі спецпідрозділу МВС, Прем'єр-міністр України, лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк вручив сертифікати на отримання квартир працівникам органів і підрозділів внутрішніх справ та військовослужбовцям Національної гвардії України, що отримали поранення під час антитерористичної операції, та сім'ям воїнів, загиблих в АТО.

Арсеній Яценюк звернувся до сімей загиблих військовослужбовців: «Спасибі вам за ваших синів, за наших українських синів. За те, що ви народили тих, хто боровся за нашу незалежність. За те, що ваші діти стали прикладом справжнього героїзму ».

Глава Уряду також звернувся до військовослужбовців, які проходять підготовку на тренувальній базі: «Від імені Уряду і себе особисто, своєї родини, від усіх нас прошу вас боротися за нашу країну так, як зараз хлопці борються в Донецьку та Луганську. Прошу вас вірити в наші сили, показати всьому світу, що ми непереможна нація ».

Він підкреслив, що Росія оголосила Україні війну, і наша держава повстала за свої права і свободи: «Ми стали єдиною державою, коли усвідомили цінність країни, цінність один одного і цінність того, що у нас є власна Батьківщина. Цю Батьківщину треба захистити».

«70 років тому українці, які боролися на всіх фронтах проти нацистської Німеччини, перемогли нацизм. Так само сьогодні ми повинні домогтися миру, ми повинні отримати цей світ завдяки нашій спільній боротьбі. Так просто світ ніхто нікому не подарує - російський агресор має зовсім іншу мету », – підкреслив Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що сьогодні кожен українець, кожна українська родина сподіваються на наших солдатів, міліціонерів, нацгвардейцев, «на вашу силу і вашу волю і на нашу спільну перемогу».

«Спасибі за вашу службу, за вашу силу, спасибі за наше спільне майбутнє перемогу. В Україні буде мир, і ми з вами доб'ємося цього світу», – сказав Арсеній Яценюк.

Глава Уряду вручив сертифікати на отримання квартир матері Петра Лавриненко, командира роти Національної гвардії України, загиблого 5 вересня 2014 під час обстрілу колони українських силовиків близько Тельманове, і дружині капітана міліції Руслана Салівончіка, старшого інспектора батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Херсон», який 29 серпня 2014 загинув під час виходу з оточення у Іловайську.

Сертифікати отримали поранені під час АТО лейтенант міліції Сергій Давидченко, лейтенант міліції Юрій Крапля, молодший лейтенант Денис Нагорний, молодший сержант міліції Ярослав Якимчук, генерал-майор Микола Климчук, капітан міліції Василь Мельник.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua