Арсеній Яценюк вимагає повної зміни керівництва ДФС на місцях (відео)
середа, 24 червня 2015, 13:56

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк вимагає тотальної зміни всього керівництва Державної фіскальної служби на місцях. Про це Глава Уряду заявив у середу, 24 червня, під час презентації інституційної реформи ДФС.

«Видається, що після двох фінансових криз у нас олігархи – це вже не великі бізнесмени. У нас зараз нова каста олігархів – це судді, прокурори, митники, податківці, інспектори, окремі керівники державних компаній, які внаслідок політичної змови отримують свої посади», - наголосив він.

Найбільш корумпована галузь в системі Державної фіскальної служби, підкреслив Глава Уряду, - це митниця.

Арсеній Яценюк звернувся до Голови ДФС Романа Насірова, аби «будь-які кадрові призначення на митниці, в тому числі в регіональних митницях, були прозорі та зрозумілі»: «Там не повинно бути людей Калетніка та інших колишніх олігархів, які зараз «перемалювалися» і хочуть назад повернутися туди».

«Вимагаю від Державної фіскальної служби тотальної зміни всього керівництва внизу. «Косметичних ремонтів» не потрібно. Потрібно будівництво нової якісної європейської фіскальної служби», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua