Глава Уряду вимагає від керівників ОДА виконання завдань щодо зведення фортифікаційних споруд на державному кордоні (фото, відео)
вівторок, 21 квітня 2015, 14:47

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк вимагає від голів обласних державних адміністрацій виконання завдань щодо зведення фортифікаційних споруд на українсько-російському державному кордоні.

Про це він заявив у вівторок, 21 квітня, на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у форматі селекторної наради з керівниками ОДА.

Арсеній Яценюк зазначив, що до 8-9 травня "безпосередньо шанси на пряме військове вторгнення є, але вони не надто високі". "Тому що Росія буде вичікувати, в тому числі й щодо остаточного рішення по санкціях, яке повинно бути в червні".

У той же час, "абсолютно правильно, що треба боротися з диверсійною роботою", -  "надто висока загроза сьогодні залишається", - наголосив він.

Одне з головних завдань, підкреслив Глава Уряду, – це будівництво фортифікаційних споруд: «Це завдання обласним адміністраціям, яке Президент і Уряд дав вже практично два місяці тому. Ми вимагаємо конкретних результатів».


 «Друге – це оновлення і ремонт техніки та придбання нової техніки і озброєнь. Жодного дня зволікань. Ми повинні бути готові до всіх сценаріїв розвитку подій», - наголосив Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua