Арсеній Яценюк – випускникам: «Вірте в своє майбутнє й нашу країну» (фото)
п’ятниця, 29 травня 2015, 12:24

«Найдорожчий актив в Україні, найбільш важливий – це не нафта, не газ. Це розум, українська молодь і наше спільне майбутнє, яке ми збудуємо», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк під час свята останнього дзвоника в п’ятницю, 29 травня, у Щасливському навчально-виховному комплексі, що в Бориспільському районі Київщини.

Тут навчаються понад сто дітей із зони АТО. У школі створено чотири додаткові класи. Загалом в НВК навчаються 900 дітей, 85 із них сьогодні стали випускниками.

Арсеній Яценюк звернувся до учнів: «Дороге майбутнє України! Ви і є новою Україною - українська молодь, інтелігентні, розумні випускники, які будуватимуть державу».

Глава Уряду висловив подяку вчителям і батькам учнів за те, що вони «виховали таких красивих, розумних і талановитих дітей».

Він побажав учням, які виїхали із зони АТО без батьків, аби їхні родини знову були разом, «разом мали роботу, навчання і мали майбутнє в єдиній об'єднаній Україні»: «А об'єднана Україна – це і Львів, і Луганськ, і Донецьк, і Сімферополь, і Київ».

Арсеній Яценюк закликав випускників ставити перед собою найбільш амбіційні цілі: «Будьте найкращими, найсильнішими, найрозумнішими. Вірте в своє майбутнє й нашу країну».



Глава Уряду підкреслив, що попереду - спільна робота, «щоб Україна стала членом європейської сім'ї, а ви вільно подорожували з Донецька до Києва, зі Львова до Кракова, з Кракова до Парижа, в будь-яку європейську столицю, і щоб там українській молоді аплодували».

Прем’єр-міністр побажав випускникам щастя та впевненості в собі: «Щоб батьки вами пишалися, і вами буде пишатися вся Україна. Світлого і мирного неба нам всім і європейського майбутнього для кожного з вас».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua