За незадовільну підготовку із забезпечення цивільного захисту в регіонах будуть зроблені кадрові висновки, – Арсеній Яценюк (відео)
вівторок, 21 квітня 2015, 14:00

Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк повідомив, що за невиконання державними адміністраціями на місцях та правоохоронними органами доручень щодо забезпечення цивільного захисту населення будуть зроблені кадрові висновки.

Про це він заявив у вівторок, 21 квітня, на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у форматі селекторної наради з керівниками ОДА.

 Глава Уряду наголосив на необхідності звіту щодо тих завдань, які ставилися керівникам обласних адміністрацій, органам місцевої влади і в цілому правоохоронній системі «щодо забезпечення повної функціональної придатності всіх об'єктів цивільного захисту і забезпечення на надзвичайний період всіма товарно-матеріальними цінностями».

Стосовно рівня резервів, за його словами, в низці областей «від минулої наради до сьогоднішньої мало що змінилося».

«Прийдеться робити в тому числі й кадрові висновки», - наголосив Арсеній Яценюк.

Арсеній Яценюк також доручив Міністерству внутрішніх справ України разом із Міністерством закордонних справ України звернутися до ООН та інших міжнародних організацій з метою отримання фінансової і технічної допомоги для служби гуманітарного розмінування.

Глава Уряду зазнчив, що за розрахунками Державної служби з надзвичайних ситуацій, для забезпечення гуманітарного розмінування  необхідно 34 мільйона грн.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua