Завдання – залучити максимальну кількість інвесторів для розвитку української економіки, – Арсеній Яценюк у Вашингтоні
четвер, 11 червня 2015, 04:38

«Наше завдання – залучити максимальну кількість інвесторів і американські гроші для розвитку української економіки, щоб створювати робочі місця, відновити економічне зростання в Україні», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер політсили «Народний фронт» Арсеній Яценюк по завершенні робочого візиту в США.

Арсеній Яценюк наголосив, що однією з цілей його робочого візиту до США була підготовка до інвестиційної конференції, яка буде проведена 13 липня на двосторонньому рівні між Україною і США.

Він підкреслив, що в офіційних заявах міністрів фінансів Великої сімки, МВФ, лідерів G-7 йдеться про підтримку реформ, які проводить Уряд України.

Глава Уряду наголосив на необхідності продовжувати реформи - зокрема енергетичного сектору, аграрного сектору, податкову реформу та боротьбу з корупцією:

«Простого рецепту не існує і швидкого рішення немає. Але, сподіваюся, що якщо все буде йти по тому плану, який ми бачимо, - 2016 рік має бути першим роком економічного зростання».

У ході робочого візиту до Вашингтона, повідомив Арсеній Яценюк, він із Міністром фінансів України Наталією Яресько провели 30 зустрічей за 48 годин. Глава Уряду назвав безпрецедентним рівень підтримки України, висловлений у ході зустрічей керівництвом Сполучених Штатів.

У Вашингтоні  Глава Уряду зустрівся з Віце-президентом США Джо Байденом, Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, Міністром енергетики США Ернестом Монізом, Міністром фінансів США Джейкобом Лью, Міністром торгівлі США Пенні Прітцкер.

Відбулися також зустрічі з лідерами американського Конгресу, серед яких Спікер Палати представників Конгресу США Джон Бейнер, представники Демократичної і Республіканської партій.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua