Арсеній Яценюк зустрівся з Міністром оборони і з питань багатокультурності Канади Джейсоном Кенні
п’ятниця, 26 червня 2015, 18:39

У п’ятницю, 26 червня, Прем'єр-міністр-України, лідер «Народного фронту»  Арсеній Яценюк провів зустріч із Міністром оборони і з питань багатокультурності Канади Джейсоном Кенні.

Під час бесіди йшлося про активну співпрацю між Україною і Канадою у сфері оборони, військового співробітництва, а також залучення досвіду і можливостей канадських партнерів у процес реформування сектору безпеки України.

Арсеній Яценюк високо оцінив велику підтримку Канади у справі захисту незалежності, безпеки і територіальної цілісності України. Виняткова солідарність, яка демонструється Оттавою на політичному рівні, з питань економічної взаємодії і в практичній та відчутній безпековій співпраці, що включає навчання українських військовослужбовців та обмін досвідом, свідчить про надійність нашого партнерства, його значний потенціал і перспективу, підкреслив Арсеній Яценюк.

Співрозмовники обговорили широкий комплекс питань взаємодії. Зокрема, йшлося про міжнародну протидію російській агресії, яка становить пряму загрозу для регіонального і світового миру і безпеки. Розмова також стосувалася практичних питань військо-технічного співробітництва і залучення іноземних інвестицій. 

Учасники бесіди торкнулися питань культурної і гуманітарної проблематики, відзначаючи глибоку спорідненість обох країн та взаємну готовність розвивати українсько-канадський культурний діалог.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua