Арсеній Яценюк звернувся до громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки напередодні травневих свят (відео)
вівторок, 21 квітня 2015, 14:25

«Усвідомлюю, що певні громадяни будуть занепокоєні посиленими заходами безпеки, але люди повинні зрозуміти, що йдеться про їхнє життя, про їхнє здоров'я і безпеку», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у вівторок, 21 квітня, на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у форматі селекторної наради з керівниками ОДА.

Арсеній Яценюк звернувся до голів обласних державних адміністрацій роз’яснити громадянам про заходи безпеки напередодні травневих свят та відзначення 70-ї річниці завершення Другої світової війни.

Він звернувся до всіх громадян «розуміти, що країна знаходиться в фактичному стані війни»: «Можливо, десь треба почекати, показати документи. Але це заходи безпеки. Це обов’язкова програма. Мова йде про те, що ми воюємо з державою, яка спланувала десятки терористичних атак, і ми повинні зробити все для того, щоб їх уникнути».

Арсеній Яценюк також наголосив, що правоохоронні органи повинні мати доступ до цивільної мережі відеоспостереження, «в тому числі і в магазинах та на вулицях»: «Мережа відеоспостереження є одним із додаткових елементів забезпечення безпеки громадян, роботи з попередження злочинів».

Лідер «Народного фронту» підкреслив, що в разі необхідності ухвалення відповідного закону Уряд України звернеться до Парламенту.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua