Арсеній Яценюк звернувся до МВС завершити розслідування щодо діяльності керівництва ДСНС та передати матеріали до суду
вівторок, 21 квітня 2015, 13:09

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк звернувся до Міністра внутрішніх справ України довести до завершення розслідування діяльності Голови ДСНС Сергія Бочковського та його заступника і висловив сподівання, що суд прийме відповідне законне рішення на підставі матеріалів розслідування МВС.

Про це Глава Уряду сказав на засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у вівторок, 21 квітня.

Арсеній Яценюк звернувся до Міністра МВС України Арсена Авакова довести до завершення розслідування діяльності Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та заступника керівника ДСНС і передати матеріали до суду.

«Сподіваюся, що суд прийме відповідне законне рішення на підставі матеріалів розслідування МВС», - підкреслив Глава Уряду.

Міністр МВС України повідомив, що розслідування діяльності Голови ДСНС та його заступника просувається. За його словами, МВС отримало в цій справі нові докази, зокрема й від міжнародних партнерів: «Маємо цілу низку нових неочікуваних епізодів».

«Вважаю, що в найближчі кілька місяців ми завершимо слідство, і воно буде направлено до суду», - сказав Міністр.

Під час засідання Глава Уряду також наголосив на необхідності створення в рамках боротьби з корупцією так званих «летючих бригад» в областях.

«Очікую відповідних результатів боротьби з корупцією на середньому і нижчому рівнях, тому що далі продовжують брати хабарі й на митниці, і в податковій, і все це відбувається в регіональних підрозділах», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що цього тижня повинна завершитися робота комісії з обрання нового керівника Державної фіскальної служби України: «Але зачистки, які повинні відбутися на рівні областей, - це компетенція органів внутрішніх справ разом з органами прокуратури».

«Сподіваюся, що тут будуть такі ж результати, як і по арешту і розслідуванню справ проти осіб в ранзі міністра із Державної служби з надзвичайних ситуацій», - сказав Глава Уряду.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua