Арсеній Яценюк звернувся до Парламенту ухвалити проект закону щодо теплопостачання та ЖКГ, який дозволить отримати 800 мільйонів доларів міжнародної допомоги (відео)
п’ятниця, 24 квітня 2015, 10:58

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк звернувся до членів Парламенту України на сьогоднішньому засіданні ухвалити законопроект №2670  про вдосконалення законодавства в сфері теплопостачання та ЖКГ, який дозволить отримати 500 мільйонів доларів від Світового банку і 300 мільйонів доларів макрофінансової допомоги від Уряду Японії.

Про це він заявив під час години запитань до Уряду у Верховній Раді в п’ятницю, 24 квітня.

Глава Уряду від імені Кабінету Міністрів висловив вдячність за ухвалення коаліцією парламентських фракцій низки урядових законопроектів.

Водночас він нагадав, що на вчорашньому засіданні Верховної Ради був провалений законопроект №2670 – про вдосконалення законодавства в сфері теплопостачання та житлово-комунальних послуг.

Арсеній Яценюк звернувся до народних депутатів ухвалити цей законопроект на сьогоднішньому засіданні:

«Сьогодні вже останній день, щоб мати можливість нам отримати 500 мільйонів доларів від Світового банку і 300 мільйонів доларів від Японії макрофінансової допомоги - це вкрай важливо».

«Цей закон вже тричі, на жаль, не голосується Парламентом. Неголосування за цей законопроект – це мінус 800 мільйонів доларів для української економіки, для створення робочих місць. Прошу членів Парламенту повернутися до розгляду цього питання і результативно й ефективно проголосувати за даний законопроект», - підкреслив Глава Уряду.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua