Арсеній Яценюк 11 червня візьме участь у Молодіжному КБФ «Україна – НАТО: об’єднані для нової доби»
середа, 9 червня 2021, 10:00

11 червня 2021 року Київський Безпековий Форум, заснований фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну», проведе своє дев’яте щорічне молодіжне зібрання.

Цього року захід відбудеться напередодні саміту НАТО в Брюсселі, запланованого на 14 червня, і буде присвячений інтеграції України та держав нашого регіону до НАТО.

Масштабна зустріч об’єднає відомих українських та іноземних політиків, дипломатів, експертів, а також понад чотири десятки молодих професіоналів з усіх регіонів нашої держави та молодих колег з Грузії. Ще кілька десятків учасників будуть присутніми онлайн впродовж усіх панельних дискусій та матимуть можливість ставити запитання спікерам.

Головна мета цьогорічного Молодіжного КБФ – звернутися до держав-членів НАТО з твердою підтримкою і чіткою вимогою вступу України та Грузії до Альянсу.

Серед українських промовців – Голова Київського Безпекового Форуму Арсеній Яценюк, Заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк, Віце-прем’єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, Президент України у 2014-19 роках Петро Порошенко, Голова Комітету Верховної Ради з інтеграції до Європейського Союзу Іванна Климпуш-Цинцадзе, народний депутат України Сергій Рахманін, журналіст Віталій Портников, Директор Київського Безпекового Форуму Данило Лубківський. 

До учасників звернуться Спеціальний представник Генерального секретаря НАТО і заступник помічника Генерального секретаря НАТО з політичних питань Джеймс Аппатурай, Державний секретар США у 2005-09 роках Кондоліза Райс, Верховний Головнокомандувач Об’єднаних Збройних Сил НАТО в Європі у 2013-16 роках генерал Філіп Брідлав, Посол Литовської Республіки у США у 2010-15 роках і депутат Литовського Сейму Жиґімантас Павіліоніс, Голова Представництва НАТО в Україні Александр Вінников, Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Вінета Кляйне, а також відомі міжнародні члени Атлантичної Ради.

Як об’єднати національні сили України для євроатлантичної мети?

Як об’єднати зусилля України і Грузії та інших держав регіону для здобуття членства в НАТО?

Яке послання шле молодь України та Грузії до НАТО і що очікує від  Саміту Альянсу в Брюсселі?

Ці та інші питання будуть в центрі нашого обговорення.

Форум транслюватиметься 11 червня об 11:00 за Київським часом на ресурсах:

YouTube Фонду «Відкрий Україну»

Facebook КБФ

Сайті КБФ

Facebook Арсенія Яценюка 

Молодіжний КБФ проводимо у співпраці з такими партнерами, як Центру інформації та документації НАТО в Україні, а також Атлантична Рада (США) і Дослідницький центр економічної політики (Грузія).

Місце проведення – Готель «Фермонт» (вул. Набережно-Хрещатицька, 1, м. Київ).

Київський Безпековий Форум – провідний міжнародний форум України з проблем війни і миру, національної та глобальної безпеки.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua