Арсеній Яценюк: 24 місяці ми проводили найбільш складні й найбільш непопулярні реформи. Не можна зупинятися на півшляху
вівторок, 23 лютого 2016, 15:39

«Я заявив і заявляю, що готовий вкотре простягнути руку Президенту і його фракції. Ми 24 місяці проводили найбільш складні і найбільш непопулярні реформи. І не можна зупинятися на півшляху», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у вівторок, 23 лютого, відповідаючи на запитання журналістів у Харкові.

Арсеній Яценюк нагадав, що звернувся до Верховної Ради з тим, щоб Парламент проголосував резолюцію недовіри Кабінету Міністрів України: «Така резолюція не набрала голосів».

«Це означає, що основні фракції в Парламенті - Блок Петра Порошенка і «Народний фронт», повинні остаточно взяти на себе всю повноту відповідальності за політичну і економічну стабільність», - наголосив він.

«Ми сподіваємось укріпити коаліцію, і зараз йдуть дискусії з іншими членами колишньої коаліції про те, щоб ця коаліція була укріплена», - підкреслив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк нагадав, що 18 лютого, коли в парламентській залі не було двох фракцій - «Батьківщини» і «Самопомочі» - Парламент 251 голосом нарешті ухвалив закон про ключову реформу державного сектора економіки – щодо управління об'єктами державної власності: «Був запроваджений інститут незалежних директорів, що блокувалося протягом 12 місяців».

«Переконаний, що є політична відповідальність перед країною, а не істерія щодо наступних дострокових парламентських виборів, які закінчаться дуже сумно для країни», - сказав Глава Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua