Арсеній Яценюк: Аграрний сектор був, є і залишається одним з ключових двигунів української економіки (відео)
середа, 27 січня 2016, 14:04

«Аграрний сектор був, є і залишається одним з ключових двигунів української економіки», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 27 січня.

Під час засідання Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко презентував програму залучення додаткових інвестицій в аграрний сектор і підвищення його ефективності в 2016 році.

Арсеній Яценюк зазначив, що 26 січня він та члени Уряду провели зустріч із представниками українського банківського сектору.

Керівництво одного з банків, який активно кредитує аграріїв, під час зустрічі зазначали, що бачать зміни в аграрному секторі: «Якщо раніше аграрники мусили платити хабарі за довідки, сертифікати, то за рік ситуація змінилася. Прибрали низку адміністративних рішень, багато ліцензій, сертифікатів, забрали повноваження у різних сільськогосподарських і ветеринарних інспекцій, які їм були непотрібні».

«Клієнти цих комерційних банків кажуть, що в аграрному секторі дуже суттєво зменшилася корупція і адміністративні перепони», - сказав Глава Уряду, відзначивши проведену роботу й активну позицію Міністра аграрної політики та продовольства України Олексія Павленка.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua