Арсеній Яценюк: Антиукраїнська політика окремих радикальних сил в Європі - неприпустима
субота, 11 листопада 2017, 15:50

“Не можна використовувати національні травми, травми на серці кожної нашої нації в своїх вузькопартійних політичних інтересах. Неприпустимою є антиукраїнська політика окремих радикальних сил в Європі”, - звернувся лідер партії “Народний фронт” до європейських партнерів на з'їзді партії у Києві 11 листопада під час обговорення резолюції з’їзду.

Арсеній Яценюк підкреслив, що окремий блок резолюції з'їзду партії “Народний фронт” стосується боротьби з тероризмом, кібербезпеки, захисту інформаційно-культурного простору України, розширення захисту державної мови, продовження політики декомунізації, відновлення історичної пам'яті та утвердження національної ідентичності.

Він нагадав, який складний процес історичного примирення пройшли Україна та Польща: “Скільки було покладено зусиль між нашими народами, скільки було зроблено президентами і урядами”.

Він звернувся до сусідів України з Європейського Союзу - Польщі, Угорщини, Румунії: “Не можна використовувати національні травми, травми на серці кожної нашої нації в своїх вузькопартійних політичних інтересах. Неприпустимою є політика ізоляціоналізму, радикального націоналізму і неприпустимою є антиукраїнська політика окремих радикальних сил в Європі”.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua