Арсеній Яценюк: Асоціація і курс на членство в ЄС - найважливіші інструменти в досягненні нашої мети: безпечної й заможної України
п’ятниця, 1 вересня 2017, 09:10

"Наша мета - безпечна, заможна і добра для життя людей Україна. Асоціація і курс на членство в ЄС -  найважливіші інструменти, які допоможуть нам у спільній великій меті", - підкреслив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у своєму дописі у Facebook в п'ятницю, 1 вересня, в день набуття повної чинності Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Арсеній Яценюк опублікував фото підписання ним на посаді Глави Уряду політичної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. "Для мене ця фотографія не просто згадка чи фото в альбомі. Це момент, який змінив хід історії. І не лише України, але всієї Європи", - написав він.

"Тоді, можливо, не всі усвідомлювали це. Але я вірив і продовжую вірити - що Україна відбудеться як сильна, впливова, успішна європейська держава", - підкреслив лідер "Народного фронту".

Сьогодні Угода про асоціацію з Європейським Союзом набула повної сили, зазначив він: "Разом з безвізом, якого ми досягли спільно, це - вагомий крок. Але ми здатні досягти набагато більшого".

"За останні три роки ми звільнили Україну від імперської російської і совкової залежності. Кожен третій український експортер у 2014 і 2015 роках скористався наданими ЄС торговими преференціями. Експорт товарів і послуг до ЄС за перші шість місяців 2017 року зріс на 22,8% у порівнянні з першим півріччям 2016 року. І це лише початок", - написав він.

"Горджуся, що мав честь підписати політичну частину Угоди про асоціацію відразу після Революції Гідності. Радий, що уряди, які я мав честь очолювати, зробили виконання Угоди реальністю і заклали ґрунт для продовження цієї роботи сьогодні", - наголосив Арсеній Яценюк.

"Наша мета - безпечна, заможна і добра для життя людей Україна. Асоціація і курс на членство в Європейському Союзі - це найважливіші інструменти, які допоможуть нам у спільній великій меті", - підкреслив лідер партії "Народний фронт". 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua