Арсеній Яценюк: Розпочаті проти активістів Майдану справи - робота російської агентури в Україні (фото)
четвер, 16 квітня 2020, 10:28

Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер “Народного фронту” Арсеній Яценюк разом із соратниками з НФ та Майдану прийшли підтримати Тетяну Чорновол до Печерського районного суду, де проходить засідання за політично вмотивованими обвинуваченнями ДБР.

 

Зараз Арсеній Яценюк присутній на засіданні Печерського райсуду як поручитель.

Перед початком судового засідання лідер “Народного фронту” наголосив, що зараз інспіровані справи не лише проти Тетяни Чорновол, так само розпочали кримінальне провадження проти колишнього очільника Інституту національної пам’яті Володимира В'ятровича “за те, що він проводив конференцію по голодомору”: “Так само іде маса справ проти людей, які були на Майдані, які боролися і будуть далі боротися за незалежність України”.

“Віктор Янукович фізично знаходиться в Росії, а фактично він вже повертається в Київ”, - сказав Арсеній Яценюк.

“Те, що відбулося вчора із затриманням генерала Служби безпеки України, який є одним з ключових російських шпигунів в українській правоохоронній системі, є для мене свідченням тільки одного - такі самі шпигуни сидять зараз в Державному бюро розслідувань і в Генеральній прокуратурі”, - підкреслив лідер НФ.

“Справи, які розпочаті проти активістів Майдану, є ніщо інше, як робота російської агентури в Україні”, - наголосив він. 

Арсеній Яценюк звернувся до президента України і до голови Служби безпеки України: "Невідкладно проведіть ретельну перевірку і виявіть всіх російських щурів в ДБР і ГПУ. Відкличте політично мотивовані підозри проти Тетяни Чорновол. Закрийте кримінальні провадження проти В’ятровича”. 

“Зупиніть політичні переслідування і не йдіть по шляху Віктора Януковича”, - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua