Арсеній Яценюк: Боротьба з корупцією – це доходи бюджету та підвищення соціальних стандартів (відео)
четвер, 21 січня 2016, 14:43

Для Уряду є прямий економічний інтерес у боротьбі з корупцією: «Це доходи бюджету, це підвищення соціальних стандартів», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на нараді щодо антикорупційних розслідувань у четвер, 21 січня.

«Коли ми досягнули результатів у боротьбі з корупцією, - це означає, що ми наповнили бюджет, підвищили соціальні стандарти. Тобто країна виграє в цілому», - сказав він.

Арсеній Яценюк запропонував проводити спільні наради щодо антикорупційних розслідувань щомісяця у різних відповідальних органах, зокрема Національному антикорупційному бюро, Службі безпеки України, Генеральній прокуратурі України: «Є пропозиція перейти в дуже системну роботу. Часу у нас практично немає. У нас десятки тисяч займаються боротьбою з корупцією. Тепер нам треба всім дати результат».

«У нас точно вийде, якщо ми в дуже чіткому злагодженому форматі будемо конкретно працювати по кожній справі. І це буде в тому числі і виконувати превентивну функцію», - додав Арсеній Яценюк.

У нараді взяли участь Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Міністр юстиції України Павло Петренко, керівництво Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро України, Національної поліції України, Державної фіскальної служби України, Державної служби фінансового моніторингу, Державної аудиторської служби.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua