Яценюк дав добу на звільнення керівників екоінспекції Одеси і Миколаєва через невиконання рішень Уряду про дерегуляцію в портах (відео)
середа, 23 вересня 2015, 14:10

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про винесення догани керівнику Державної екологічної інспекції України і дав 24 години на звільнення керівників  екологічної інспекції Одеси і Миколаєва через саботаж і невиконання рішень Уряду про дерегуляцію в портах.

Про це Глава Уряду, лідер партії «Народний фронт» заявив на виїзному засіданні Кабінету Міністрів у Полтаві в середу, 23 вересня, після доповіді Міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського стосовно ситуації з виконанням постанов Уряду про дерегуляцію.

«Керівнику Державної екологічної інспекції - винести догану. Даю 24 години на звільнення керівників екологічної інспекції в Одесі і Миколаєві», - наголосив Арсеній Яценюк.

За матеріалами Міністерства інфраструктури, Міністерства внутрішніх справ України Глава Уряду доручив «розглянути питання про порушення кримінального провадження за зловживання посадовими особами Державної екологічної інспекції».

Арсеній Яценюк нагадав, що на минулому засіданні Кабінету Міністрів він звернувся з цим до виконувача обов’язків Міністра екології, проте відповідні доручення не були виконані: «Вже й по-доброму, по-поганому говорили. А вони ще тримаються останніми зубами, щоби три копійки стягнути».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua