Арсеній Яценюк дав старт роботі нової поліції в Борисполі (відео, фоторепортаж)
четвер, 24 березня 2016, 11:47

У четвер, 24 березня, Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк разом із Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та головою Національної поліції України Хатією Деканоідзе взяли участь у церемонії складання присяги співробітниками патрульної поліції міста Бориспіль.

Цього дня на вулиці міста вийдуть 171 нових патрульних поліцейських. Щодня на патрулювання міста Бориспіль заступатиме 12 поліцейських екіпажів, в тому числі в  аеропорту «Бориспіль».

Вісім нових поліцейських Борисполя — учасники АТО. Серед них Віталій Горкун – «кіборг», який боровся в Донецькому аеропорту та брав участь у звільненні Слов’янська, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Арсеній Яценюк зазначив, що Бориспіль - 19-те місто, де вже працює нова патрульна поліція.

Глава Уряду підкреслив, що нові поліцейські взяли на себе «дуже складну і відповідальну місію – захищати права і свободи людини і громадянина, захищати спокій у рідному місті, і щоб кожна родина, кожна людина почували себе в безпеці».

Він звернувся до нових патрульних: «Ви прийняли рішення служити українському народу. Ваша відповідальність, ваше рішення захищати людей, ваша сила і віра в те, що ви робите правильну справу, є визначальними для майбутнього кожного з вас і майбутнього української поліції в цілому. Захищайте Бориспіль, захищайте громадян і виконуйте свій священний обов’язок».

(ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ)


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua