Арсеній Яценюк: Держава більше не буде дотувати олігархів, які заробляли мільярди на газовому бізнесі (відео)
середа, 16 вересня 2015, 19:37

"Держава більше не буде дотувати олігархів, які заробляли мільярди на газовому бізнесі, і багатих, які платили за тарифи так само, як люди, які не мають грошей»: «Той, хто потребує допомоги держави, той напряму отримає допомогу в якості субсидій», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у середу, 16 вересня, на зустрічі з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

На сьогодні субсидії оформили майже 2,8 мільйона домогосподарств - близько 9 мільйонів громадян. Він зазначив, що очікується оформлення субсидій для ще 2 мільйонів домогосподарств.

Глава Уряду підкреслив, що питання тарифів використовується певними політичними силами напередодні виборів, причому використовують це питання ті, які підписували з Росією газовий контракт на 500 доларів».

«Ми втратили на цьому 16 мільярдів доларів. Якщо люди, які підписували цей контракт, домовляться з Путіним, щоби повернули 16 мільярдів, - частину цих грошей роздамо громадянам країни», - сказав Арсеній Яценюк.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua