Арсеній Яценюк: Для валютно-курсової стабільності потрібна відповідальності Парламенту в ухваленні бюджету і продовженні програми з МВФ
четвер, 10 грудня 2015, 11:56

«Очікую від Парламенту не просто розуміння і не просто єдності, а відповідальності. Відповідальності в прийнятті бюджету і продовженні програми з Міжнародним валютним фондом, тому що це безпосередній вплив на курс національної грошової одиниці», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Ради з просування експорту в четвер, 10 грудня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що для валютно-курсової стабільності необхідно, аби «український політичний істеблішмент ніс відповідальність за долю країни»: «Треба голосувати за збалансований бюджет, треба підтримувати програму з реформування української економіки, яку взяла на себе українська влада і яка підтримується  МВФ».

Глава Уряду нагадав, що Уряд збільшив золотовалютні резерви із 6 до 13 млрд доларів. На рахунках в Державному казначействі було 108 тисяч гривень, «а зараз ми вже дійшли майже до 100 мільярдів гривень».

«Очікую від Парламенту не просто розуміння і не просто єдності, а відповідальності. Відповідальності в прийнятті бюджету і продовженні програми з Міжнародним валютним фондом, тому що це безпосередній вплив на курс національної грошової одиниці, на стабільність банківського сектора і на стабільність української економіки», - наголосив Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua