Арсеній Яценюк: Домашній арешт Медведчука – це рукавиця, кинута Путіну
четвер, 3 червня 2021, 23:59

«Домашній арешт Медведчука - це по факту домашній арешт Путіна. І Володимир Зеленський повинен це розуміти. Це рукавиця, кинута Путіну», - наголосив Премєр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк 3 червня в ефірі програми «Право на владу» на каналі «1+1».

Він підкреслив, що Медведчук зараз не є агентом впливу: «Тому що він є агентом впливу тільки тоді, коли він як призначений Путіним управляти Україною має доступ до української влади».

Арсеній Яценюк наголосив: «Путін точно буде боротися за Медведчука. Тому що так як рукавиця кинута в лице Путіну, він це просто так не відпустить».

Лідер «Народного фронту» переконаний, що свідченням цього можуть слугувати останні заяви заступника глави адміністрації президента РФ Дмитра Козака: «Ні з того ні з сього Козак ляпає повну дурню про те, що українська влада до сьогоднішнього дня щось там купує в Росії».

«Росіяни ніколи просто так нічого не говорять. Тобто, іде якась комбінація. І рамках цієї комбінації точно Путін буде робити все для того, щоб витягнути Медведчука. В рамках цієї комбінації Путін буде робити все для того, щоб затягнути Україну в ще один якийсь зашморг. Або енергетичний, або політичний, або мінський, або геополітичний», - переконаний Арсеній Яценюк.

«Тому для української влади на цьому етапі не можна купувати російську електричну енергію. Для української влади не можна йти ні на які поступки з Путіним. І мені видається, що зараз вже є це розуміння. Там в очах нічого не побачив. Там смерть в очах. Там не можна постачати воду в Крим. Там не можна йти ні на які вибори. Тому не недооцінюйте ситуацію по Медведчуку і по Путіну сьогодні», – резюмував він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua