Арсеній Яценюк доручив Мінекономіки розширити список російських товарів, на які мають поширитися контрзаходи (відео)
середа, 13 січня 2016, 13:08

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк доручив Міністерству економіки України розширити список товарів, які мають потрапити під контрзаходи української сторони з метою захисту українського внутрішнього ринку від економічної агресії Російської Федерації. Про це Глава Уряду заявив на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 13 січня.

Арсеній Яценюк також підкреслив, що Уряд проводить активні консультації з європейськими партнерами щодо виконання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною і Європейським Союзом, за якою «Україна і ЄС повинні чітко дотримуватися всіх вимог, правил і стандартів Світової торговельної організації, в тому числі і в питанні транзиту».

Глава Уряду наголосив, що українська сторона звертається до європейських друзів із «відповідним «меню», як допомогти нам пройти доволі цей складний економічний етап, після того, коли Росія вкотре порушила двосторонні та багатосторонні угоди в частині економічної кооперації між Україною і Російською Федерацією».

«Ми сподіваємось на продуктивний діалог з нашими європейськими партнерами з приводу того, як ми разом будемо виходити з цієї непростої ситуації», - додав Арсеній Яценюк.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua