Арсеній Яценюк доручив направити урядову комісію в області, де «провалено» процес оформлення субсидій (відео)
середа, 4 листопада 2015, 15:15

Умисне зволікання з оформленням субсидій з боку окремих органів державної влади і окремих керівників міст і областей   - це позбавлення громадян прямої грошової допомоги для зменшення рахунків за тепло і послуги ЖКГ,- наголосив Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 4 листопада.

Він нагадав, що вже 4 мільйони українських сімей оформили субсидії: «Практично кожен третій українець отримує пряму фінансову допомогу від української держави».

«Обсяг субсидій, який зараз отримують українські громадяни, суттєво допомагає і компенсує витрати домогосподарств, пов’язані зі зміною тарифів, для тих, кому це потрібно», - підкреслив Глава Уряду.

«Умисне зволікання з боку окремих органів державної влади і окремих керівників міст і областей  - це ніщо інше, як позбавлення громадян країни прямої грошової допомоги, яка направляється на зменшення рахунків за тепло і за житлово-комунальні послуги», - наголосив Арсеній Яценюк.

Міністр соціальної політики України Павло Розенко повідомив, що найгірші показники в оформленні субсидій в Одеській області – 40%. Невисокі показники у Чернівецькій, Закарпатській, а також Луганській областях.

Глава Уряду доручив невідкладно направити в ці області урядову комісію, аби пришвидшити процес оформлення субсидій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua