Арсеній Яценюк доручив провести переговори про спрямування частини коштів Кіотського протоколу на придбання авто для Нацполіції (відео)
середа, 30 березня 2016, 16:27

На засіданні Уряду в середу, 30 березня, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк доручив Міністерству екології разом із іншими відповідальними відомствами провести переговори про використання частини залишку коштів, отаманих Україною в рамках Кіотського протоколу, для придбання гібридних автомобілів для Національної поліції.

«Ці гібридні автомобілі споживають мало бензину, мало роблять викидів, але роблять багато роботи для забезпечення безпеки громадян України і реформування Національної поліції», - додав Глава Уряду.

Міністр МВС України Арсен Аваков підкреслив, що йдеться про придбання автомобілів-гібридів Toyota Prius та Toyota RAV-4. Міністр зазначив, що придбання цих автомобілів дасть змогу завершити реформу Національної поліції в цій частині.

Арсеній Яценюк також нагадав, що за міжнародною програмою було модернізовано п’ять складів вагонів для Київського метрополітену. Він зазначив, що ці кошти вже пішли в місто, проте зараз Київ звернувся виділити додаткові гроші на ці цілі.

Глава Уряду запропонував провести переговори щодо можливості поділити загальний обсяг залишку коштів Кіотського протоколу на два окремі транші: перший, 70% - для переоснащення авто Нацполіціїї, а другий транш із коштів Кіотського протоколу - 30% - на модернізацію Київського метрополітену.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua