Арсеній Яценюк доручив взяти на особливий контроль відновлення електропостачання на Одещині та в низці інших регіонів
п’ятниця, 8 січня 2016, 14:34

Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк доручив взяти на особливий контроль відновлення електропостачання в Одеській області, де без енергопостачання залишаються 64 населені пункти. Про це Глава Уряду сказав на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 8 січня.

Під час засідання представник Одеської ОДА Сергій Помазан прозвітував, що наразі в області без енергопостачання перебувають 64 населені пункти.

Глава Уряду доручив заступнику Міністра енергетики та вугільної промисловості взяти на особливий контроль відновлення електропостачання на Одещині, а також у Дніпропетровській та частині Донецької областей.

Він також привітав присутнього на засіданні штабу  командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова з призначенням «на цю складну і високу посаду». Глава Уряду висловив упепненість, що у випадку необхідності для подолання надзвичайних ситуацій  сили і засоби Національної гвардії України, відповідно до  внутрішніх документів, «завжди прийдуть на допомогу».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua