Арсеній Яценюк: Евакуація з Донбасу - частина спецоперації ФСБ
п’ятниця, 18 лютого 2022, 22:25

Росія розпочала так звану евакуацію з Донбасу з однієї причини - це ще одна частина війни проти України, аби показати, начебто наша країна хоче напасти на Донбас, - наголосив Прем'єр-міністр України 2014-2016 років, у програмі «Свобода слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна». 

«Їх люди абсолютно не цікавлять, їх не турбують люди. Ви бачили цих дітей-сиріт, старих людей? Люди бояться, тікають, тому що вони їх використовують просто як гарматне м’ясо», - сказав Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що журналісти-розслідувачі виявили, що оприлюднені сьогодні звернення бандитів з так званих «ДНР/ЛНР» про евакуацію було записано ще два дні тому. 

«Це означає, що це частина підготовки спецоперації російським ФСБ, щоби ситуація вибухнула. Вони просто використовують громадян на Донбасі у своїх цілях», - підкреслив він.

Зараз, на переконання Арсенія Яценюка, влада повинна відправити на підконтрольну територію Донецької і луганської областей додаткові сили і засоби Служби з надзвичайних ситуацій: «Додатково відправити гуманітарний конвой і медичне забезпечення».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua