Арсеній Яценюк: Фракція «Народного фронту» - це реальний здобуток
вівторок, 8 листопада 2016, 20:23

«Вважаю фракцію «Народного фронту» реальним здобутком. Сьогодні фракція демонструє не просто дисципліну, але й відповідальність», - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк в інтерв’ю виданню «Цензор.НЕТ».

Арсеній Яценюк підкреслив, що в той час, коли він був Прем'єр-міністром, фракція «Народного фронту» взяла на себе удар, ухвалюючи в парламенті складні, але необхідні рішення: «Вони фактично взяли на себе частину відповідальності. Вони ж асоціювалися повністю з непопулярними рішеннями Прем'єр-міністра Яценюка. Ніхто не розбирався  в тому, що це коаліційний Уряд, що в цьому Уряді у Яценюка тільки три міністри, а всі інші -  від інших політичних сил. І всі ці люди прийняли удар на себе. Тому після всіх ударів вони реально загартувалися».

«Вважаю, що ми так само повинні тримати єдність коаліції, і все одно треба рухатися вперед. Не дивлячись на всю ту кампанію проти нас, яка була. Ми перегорнули цю сторінку. Далі історія нас всіх розсудить, хто був правий, а хто ні», - додав він.

Арсеній Яценюк наголосив, що переконаний в монолітності фракції: «Були прогнози, що Яценюк тільки піде з (поста, - Ред.) Прем'єра, і фракція розсиплеться буквально через тиждень. Ми довели, що це неправда. Реально політична партія «Народний фронт» і фракція «Народного фронту» є прикладом. І ми не повторили попередніх політичних історій, як, наприклад, було в «Батьківщині», коли Тимошенко пішла з прем'єр-міністра-  там залишилося 30% від фракції».

Лідер «Народного фронту» підкреслив, що всі 82 депутати фракції «тримаються разом»: «Кожну людину, яка є членом нашої фракції, я поважаю. Нас ніхто не зрадив. Ніхто». 

«Наша фракція багато що пройшла. В неї з'явився реальний командний дух. Всі розуміють, що одна особистість ніщо не вартує без колективної цінності. І всі усвідомили цю колективну цінність», - сказав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua