Арсеній Яценюк: Гарантією додержання оголошених Урядом цілей та принципів має стати їхнє ухвалення як закону (відео)
неділя, 13 березня 2016, 19:43

«Ми всі повинні виявити доброчесність. Її переконливим доказом вважатиму підписання Президентом, Головою Верховної Ради України та лідерами національних політичних сил цілей та принципів нинішнього Уряду», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 13 березня.

Оголошені Урядом цілі та принципи, підкреслив він, мають універсальний характер і передбачають недопущення антиконституційного втручання в діяльність виконавчої влади, незаконного політичного тиску та корупції.

«Гарантією додержання цих принципів має стати їхнє ухвалення як Закону України», - підкреслив Арсеній Яценюк.

«Ми зобов’язані зберегти нашу державу і відкрити її нову перспективу», - наголосив Глава Уряду. 

«Наш успіх – не близько. Та перспектива доброго і гідного життя вже стала досяжною. Ми – корабель, що йде через бурю. Ми врятували і вберегли наш корабель, він витримав важкі удари і довів свою міцність. Ми навели перший лад, розпочали встановлювати справедливі правила, ми набралися сил і залатали найбільші діри та пробоїни. Так, ще не бачимо безпечної гавані, але це правильний курс. Наш історичний дім, європейський материк – попереду», - сказав Арсеній Яценюк.

(ПОВНЕ звернення дивіться ТУТ)

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua