Арсеній Яценюк - Голові ДФС: "Потрібні системні і персональні рішення по податковій і митній службі" (відео)
вівторок, 13 жовтня 2015, 15:34

Для прийняття радикальних рішень в Державній фіскальній службі час фактично вичерпаний. Потрібні системні і персональні рішення по податковій і митній службі, - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду у вівторок, 13 жовтня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що згідно зі звітом Transparency International у Державної фіскальної служби України та податковій «дуже погані показники».

Він повідомив, що два дні тому провів зустріч із Головою Державної фіскальної служби. Арсеній Яценюк нагадав, що ставив Голові ДФС низку доручень, перше з яких – «почати набір абсолютно нових людей, за тим самим підходом, як в Національній поліції».

«Чекаю прийняття цього рішення. І часу все менше, його практично не залишилося», - додав він.

Ще одне завдання Голови ДФС - призначити заступника керівника Державної фіскальної служби, який буде відповідати за митницю: «Було б добре, щоб він не мав ніякого відношення до чинної української митниці. Тому що зміна облич не призводить до зміни системи, якщо ця людина з системи».

Арсеній Яценюк підкреслив, що затверджена концепція реформування ДФС була схвалена західними партнерами і є частиною програми співпраці з Міжнародним валютним фондом.

«З міністром фінансів і керівником Державної фіскальної служби ми поставимо крапку в питанні реформування ДФС. Відношення до платників податків в системі ДФС, на жаль, практично не змінилося. Змінилася тільки назва - з податкової адміністрації на Державну фіскальну службу», - підкреслив Глава Уряду.

Прем’єр-міністр звернувся до Голови Державної фіскальної служби і Міністерства фінансів: «Мені потрібні конкретні рішення по податковій і митній службі. Це системні і персональні рішення».

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua