Арсеній Яценюк – харківським поліцейським: «Ви потрібні харків'янам, ви потрібні нашій державі» (відео)
вівторок, 23 лютого 2016, 12:37

У вівторок, 23 лютого, Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Харкові взяв участь у  церемонії запуску груп швидкого реагування патрульної поліції.

Глава Уряду зазначив, що Харків – це третій регіон, де розпочинаються роботу групи швидкого реагування патрульної поліції. Такі групи вже працюють на Київщині та у Львові.

Групи швидкого реагування, підкреслив він, прибуватимуть на виклик жителів Харкова за 7 хвилин, а по області, в сільських районах - протягом 20 хвилин.

Він висловив вдячність  Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, а також Голові представництва Європейського Союзу в Україні Яну Томбінському, які взяли участь у церемонії: «Ми маємо як політичну волю від Міністра і Міністерства, так і фінансування і технічну допомогу від Європейського Союзу для того, щоб українська поліція виконувала свою функцію».

Глава Уряду також зазначив, що в Харкові буде презентована нова електронна система контролю за безпекою для харківської поліції , яка створена за допомогою волонтерів, МВС та за сприяння європейських партнерів. «Це інша система. Система, де є сильний поліцейський, який підкріплений новою технікою, інформаційними технологіями і який повинен бути захищений всією правоохоронною і суддівською системою країни, якщо він чесно і справедливо виконує свій обов’язок перед країною».

Арсеній Яценюк звернувся до патрульних поліцейських Харкова: «Бажаю вам віри і впевненості. Знайте: ви потрібні Україні, ви потрібні харків'янам, ви потрібні нашій державі».

Довідково: Від сьогодні відбувається розширення зони постійного цілодобового патрулювання поліцейськими не тільки території міста Харкова, а й всієї Харківської області. Одночасно патрулювання районів області здійснюватиметься 81-ю групою реагування патрульної поліції. До новостворених груп реагування патрульної поліції входить 648 працівників.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua