Арсеній Яценюк: Кожен відсоток рейтингу НФ витрачений на зростання рейтингу української держави
п’ятниця, 22 січня 2021, 15:50

Арсеній Яценюк розповів про досягнення і перспективи партії «Народний фронт». Лідер НФ, прем'єр-міністр України 2014-2016 років в інтерв’ю з Андрієм Куликовим у програмі «Ну і тиждень» на Громадському радіо нагадав, що у 2014 році «Народний фронт» переміг на парламентських виборах - за партію віддали голоси 22% громадян. «Кожен відсоток нашого рейтингу ми витратили на те, щоби зростав рейтинг української держави».

Причин падіння рейтингу, зазначив він, багато: «30 мільйонів доларів на дискредитацію персонально мене і політичної партії, які  витратив колишній народний депутат Онищенко, про що він признався у всіх телеефірах і в міжнародній пресі, зробили свою роботу». Крім того, за його словами, відіграла роль «недостойна поведінка партнерів»: «Це брудна політика».

Відповідаючи про перспективи повернення «Народного фронту», Арсеній Яценюк наголосив: «Для того, щоб повернутися, треба, щоб були парламентські вибори. Будуть парламентські вибори – я очікую, що народ України знову проголосує за ту політичну силу, членом якої я є».

«Ця політична сила, звичайно, буде збільшуватися. Звичайно, що треба буде робити об’єднавчі процеси. Але я сподіваюся на рішення народу України щодо підтримки», - сказав лідер НФ.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua