Арсеній Яценюк: Країна очікує на реформи справедливості – реформу судової влади, прокуратури та Конституції (відео)
неділя, 27 березня 2016, 17:22

Боротьба за Уряд і посади відволікає суспільну увагу від важливіших, насправді фундаментальних проблем: «Країна очікує на реформи справедливості – реформу судової влади, реформу прокуратури та реформу української Конституції» - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 27 березня.

Реформа Конституції, підкреслив він, має відобразити новий розподіл відповідальності між Президентом, Парламентом та Урядом, а також між центральною та місцевими владами.

«Для таких реформ, як і для тотальної й реальної боротьби з корупцією необхідна воля і рішення національного проводу та всього політичного класу», - підкреслив Глава Уряду.

«Закликаю Президента та Верховну Раду України стати лідерами таких дій. Саме вони подолають гнітючу атмосферу невизначеності та деморалізації, куди завела Україну антиурядова боротьба», - наголосив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду також наголосив на необхідності забезпечити єдність зовнішньої позиції України: «Внутрішні протиріччя підривають репутацію держави. Нам слід зосередити необхідні сили для прискорення процесу мирного врегулювання і відновлення територіальної цілісності країни».

«Але будь-яке врегулювання не може означати компромісів стосовно європейської та євроатлантичної інтеграції України», - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що зміцнення внутрішньої єдності дозволить мобілізувати і посилити міжнародну підтримку реформ в країні.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua