Арсеній Яценюк: Лавров - не дипломат. Це - гнила й аморальна суть путінського режиму
п’ятниця, 18 вересня 2020, 12:18

«Лавров договорився до того, що звинуватив Україну в тероризмі. Це негідник і цинік, який втратив останню краплину совісті, виправдовуючи криваві злочини Кремля», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у дописі на Facebook.

«У Гітлера міністром закордонних справ працював такий служака, як Ріббентроп. Перед стратою у Нюрнберзі цей покидьок божився, що ні в чому не винен, чесно служив Рейху, а відповідальність за все несе фюрер. Але фюрер - це завжди лише верхівка зла. Суть зла - сотні і тисячі ріббентропів»,- підкреслив він.

Таким служакою у Путіна, написав Арсеній Яценюк, є «міністр закордонних справ» Лавров: «Негідник і цинік, який втратив останню краплину совісті, виправдовуючи криваві злочини Кремля. Він договорився до того, що звинуватив Україну в тероризмі».

«Кров невинних людей, наших громадян, всіх підло вбитих Росією пасажирів MH17 на твоїх руках, Лаврове. Коли прийде суд історії, ти будеш казати, що лиш вірно служив Рейху, а відповідальність несе фюрер. Але суд винесе тобі вирок», - наголосив прем’єр-міністр 2014-2016 років.

«Лавров - не дипломат. Лавров - це суть путінського режиму. Гнила, нікчемна, аморальна суть», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua