Арсеній Яценюк - лідерам США і ЄС: Ви не маєте права скасовувати санкції проти Росії, доки Україна не поверне контроль над Донецьком, Луганськом і Кримом
четвер, 30 червня 2016, 19:28

«Ми боремося не лише за наші кордони, нашу незалежність та нашу територію. Ми боремося за європейські кордони та кордони країн-членів НАТО. За мир та стабільність у всій Європі», - наголосив лідер політичної партії «Народний фронт» під час виступу в Атлантичній Раді в ході візиту до США.

Він наголосив, що з боку Росії не виконуються умови перемир’я на сході України: «Російські військові та російські бандити досі вбивають українських солдатів та місцевих жителів. Обстріли відбувають кожного дня. Вони не дозволяють ОБСЄ оглядати і контролювати низку ділянок».

«Росія не зробила нічого для імплементації Мінських домовленостей. Це пусті слова», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Мета президента Путіна, наголосив лідер «Народного фронту», - відновити сфери впливу: «Він хоче боротися з США та ЄС. Він хоче розділити Європейський Союз та єдність між США та ЄС. Йому не потрібний Донецьк, Луганськ і Крим – йому потрібна вся Україна».

«Але ми зупинили російські війська. Ми захистили нашу Батьківщину, розбудували нашу армію. І ми – єдина країна в Європі, яка бореться з добре оснащеною, озброєною до зубів російською армією. І нам потрібна підтримка», - наголосив він.

«Вільний світ має бути справді вільним. І ми хочемо бути вільними. А ми можемо зробити це тільки тоді, коли діємо спільно і керуємося цінностями, а не цінами», - сказав лідер «Народного фронту».

Арсеній Яценюк звернувся до лідерів США та ЄС: «Ви не маєте права скасовувати санкції проти Росії, доки Росія повністю не виконає Мінські домовленості й доки Україна не поверне контроль над Донецьком, Луганськом і Кримом».

 

Фотогалерею візиту можна переглянути за цим посиланням.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua