Арсеній Яценюк: Маємо захистити наших дітей, щоб у них не було потреби ховатися у підвалах від снарядів
вівторок, 1 червня 2021, 09:47

«Українська держава і кожен з нас мають собі нагадати, що ми повинні захистити наших дітей. Щоб у них не було потреби ховатися у підвалах від снарядів, щоб вони не гралися на своїх подвір'ях з осколками мін, не стикалися з нелюдською жорстокістю світу», - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Міжнародний день захисту дітей.

Він нагадав, що цей день відзначається з 1950 року. «За час Другої світової війни багато дітей по всій планеті втратили батьків. Беззахисне, знедолене сирітство, каліцтва, голод і виживання стали наслідком тієї війни. Як і кожної іншої. Як і тієї, що розв'язана Росією проти нашої країни сім років тому», - зазначив Арсеній Яценюк.

Трагічна статистика за ці довгих сім років стосується тисяч українських дітей – з сімей примусових переселенців, які покинули свої домівки, сиріт, чиї батьки посмертно стали героями, поранених і загиблих, підкреслив лідер «Народного фронту». 

«15-річний харків'янин Данило Дідик загинув від вибухівки у 2015 році, коли вийшов на мирний Марш Єдності у річницю Майдану. Вибухівку заклали просто на шляху ходи людей. Нелюдський злочин російських терористів», - наголосив він. 

«Сьогодні День, коли Українська держава і кожен з нас повинні собі нагадати, що ми повинні захистити наших українських дітей. Щоб у них не було потреби ховатися у підвалах від снарядів, щоб вони не гралися на своїх подвір'ях з осколками мін, не стикалися з нелюдською жорстокістю світу», - написав Арсеній Яценюк.

Він підкреслив: «Сьогоднішній День кличе нас до перемоги над вбивцями і тиранами. До власної державної сили. Щоб Україна ставала сильною і захищала своє майбутнє».

«Любімо і оберігаймо наших дітей. Хай вони ростуть щасливими у щасливій Україні», - резюмував Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua