Арсеній Яценюк: Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху. Наш шлях - демократичний, професійний і прозахідний
п’ятниця, 12 квітня 2019, 19:55

"Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху. Маємо переконати людей, що важливі цінності й принципи - а не просто розвага. І ми переможемо в цій боротьбі", - сказав лідер партії "Народний фронт", засновник Фонду “Відкрий Україну” Арсеній Яценюк, закриваючи 12-й Київський Безпековий Форум 12 квітня.

Він наголосив, що політичний істеблішмент - і не тільки в Україні, а й у всьому світі "опинився у зовсім іншому світі, стикнувся із новими викликами, іншими підходами до політики".

Світовому політикуму, підкреслив лідер "Народного фронту", необхідно знайти "шляхи, як достукатися до кожного жителя" - як в  Україні, так і в США, Британії.

"Історія повторюється. І зараз у нас є сили уникнути драми, адже ми практично на грані. Щонайменше - на грані кризи. Якщо це криза, то я можу з цим погодитися як антикризовий менеджер. Криза принаймні дає можливості. Але якщо це драма - давайте зробимо все, щоб уникнути її", - сказав він.

Він також підкреслив, що "залишається оптимістом" щодо майбутнього нашої країни.

"Нині ми постали перед викликами, чи кризою, чи опціями, чи можливостями. І ми маємо відповісти на них. Заради України і процвітаючого майбутнього кожного українця", - наголосив Арсеній Яценюк.

"Ми ніколи не зійдемо зі свого шляху. Ми маємо йти своїм шляхом. Маємо переконати людей, що важливі цінності й принципи, а не просто розвага. Це важливі речі, які стосуються життя кожного”, - підкреслив він.

"Ми переможемо в цій боротьбі. Ми маємо йти своїм шляхом, а наш шлях - демократичний, ефективний, професійний і прозахідний", - наголосив Арсеній Яценюк.

Цьогорічний Київський Безпековий Форум, що проходив 11-12 квітня, зібрав рекордну кількість учасників – понад 1000. Серед них - високі представники української держави та державного керівництва, дипломатії й експертного середовища із понад 20 країн світу.

Київський Безпековий Форум заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" у 2007 році. Відтоді Форум щороку стає платформою для дискусій на високому міжнародному рівні щодо актуальних питань національної безпеки, безпекових питань Чорноморського регіону, Європи та світу.

Більше новин із Київського Безпекового Форуму: http://ksf.openukraine.org/ua.

Facebook – @Kyiv Security Forum 

Twitter – @Kyiv Security Forum

Instagram – @Kyiv Security Forum

Офіційний хештег #ksf2019

Більше фото з Форуму (день другий) можна переглянути ТУТ (день перший - ТУТ)

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua