Арсеній Яценюк: Ми утримуємо єдність між Президентом, Прем'єр-міністром і українським парламентом (відео)
неділя, 13 грудня 2015, 21:39

«Наші вороги сподівалися, що новій українській владі не вдасться перебороти віковічне прокляття українських демократів – це чвари, розбрат і конфлікти. Так, нам дуже непросто. Але ми утримуємо єдність між Президентом, Прем'єр-міністром і українським парламентом», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» в неділю, 13 грудня.

Він підкреслив, що в наступному році реформи в Україні будуть продовжені: «Зараз нам говорять, що в наступному році у них нічого не вийде, вони розваляться, і жодних реформ в країні не буде проводитись. Арсеній Яценюк наголосив, що влада ухвалить закон про Державний бюджет, нову податкову реформу: «Ми проведемо реформу середньої освіти і змінимо якість української медицини». 

«Нас постійно лякали і лякають. У нас хочуть викликати страх. Іоанн Павло Другий сказав: «Не біймося». Тож не біймося, не опускаємо руки, а, навпаки, разом і спільно, з вірою і впевненістю ідемо в 2016 рік - в рік економічної стабільності, в рік нашого поступу і в рік нашого майбутнього успіху», - сказав Глава Уряду України.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua