Арсеній Яценюк: Ми заклали фундамент і маємо далі проводити правильні зміни в країні (відео)
четвер, 14 квітня 2016, 14:38

«Я переконаний, що іншого шляху, ніж той, який проводив цей Уряд, цей Президент, в країни немає. Ми заклали фундамент. Нам треба далі проводити складні, для когось непопулярні, але правильні зміни в країні», - підкреслив лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у четвер, 14 квітня, під час 9-го Київського Безпекового Форуму, організованого Фондом «Відкрий Україну».

«Я хотів би почати з приємної новини - Україна змінюється. В Україні ідуть зміни», - розпочав він свій виступ.

«Ми сьогодні започаткували новий стиль політичної культури в країні. Цього ніколи раніше не було - коли є спадковість влади, коли демократія демонструє свою здатність працювати на благо людей і на стабільність в державі. Коли особисті інтереси не вартують нічого в порівнянні з інтересами держави і нації», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він привітав Парламент, Президента і парламентську коаліцію «з тим, що ми знайшли спосіб вирішити політичну кризу».

Лідер «Народного фронту» підкреслив, що дуже багато роботи було зроблено: «Звичайно, дуже багато роботи попереду. І ми не маємо права зупинятися ні на одну хвилину - ми як український народ і український політичний істеблішмент, який після Майдану взяв на себе відповідальність за долю країни».

Країна зіткнулася з неймовірними викликами, наголосив він: «Важко навіть назвати будь-яку державу, яка знаходиться перед такими викликами і в такому важкому становищі. Незаконна анексія Криму, російська військова інтервенція в Донецьк і Луганськ, втрата 20% української економіки, мільярдні видатки на національну безпеку і оборону, необхідність проведення реформ, незважаючи на те, що країна в стані війни».

«Вимоги суспільства, нового українського суспільства, яке дуже високо підняло планку цих вимог до українського політичного класу поставили перед ним необхідність конкретних, чітких, швидких дій», - підкреслив він.

«Я переконаний, що іншого шляху, ніж той, який проводив цей Уряд, цей Президент, в країни немає. Ми заклали фундамент. Нам треба далі проводити складні, для когось непопулярні, але правильні зміни в країні», - сказав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua