Арсеній Яценюк: Монобільшість може продовжити повноваження ВР через зміни до Конституції
субота, 3 липня 2021, 21:19

 

           У результаті внесення змін до Конституції термін повноважень чинного парламенту може бути продовжений. Про це, зокрема, сказав Прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на телеканалі «Еспресо» 3 липня. 

Арсеній Яценюк не виключив, що монобільшість хоче продовжити термін дії нинішньої ВР. Відповідаючи на запитання під час ефіру, він зазначив:

«Треба дочекатись виборів. Це будуть строкові вибори, які передбачені на 2023 рік, або дострокові. Та ходять чутки, що монобільшість хоче змінити Конституцію і продовжити термін дії парламенту. Уже й такі чутки ходять».

Відповідаючи за запитання, Арсеній Яценюк також зазначив, що наразі не бачить конкурентів у нинішнього президента, але така людина може з‘явитися. 

“Для України, на даному етапі, необхідна колективна опозиція, об’єднана опозиція. У Зеленського рейтинг 30%, начебто це багато. Але 70% його не підтримують, а 70 точно більше, ніж 30”, - наголосив він. 

“Тільки тоді, коли ми сформуємо якісну нову велику об’єднану команду, - це можуть бути різні партії, але в так званій великій об’єднаній проукраїнській опозиції, - тільки тоді  піде рух по формуванню реальної опозиції, підготовки до парламентських виборів і виграшу на парламентських виборах”, - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua