Арсеній Яценюк на CNN: Потрібно терміново створити реальний правовий механізм для притягнення до відповідальності Путіна (відео)
п’ятниця, 22 квітня 2022, 11:12

Непокаране зло завжди повертається. Необхідно терміново створити реальний правовий механізм для притягнення до відповідальності Путіна та всіх, хто вчиняє воєнні злочини, - наголосив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк у програмі The Situation Room With Wolf Blitzer на CNN.

“Моє звернення до світу наступне: непокаране зло завжди повертається. 

Путін та його армія вчиняють воєнні злочини і злочини проти людства. Сьогоднішня правова машина не в стані притягнути до відповідальності Путіна та цих злочинців. Важливо усвідомити, що необхідно терміново створити реальний правовий механізм для притягнення до відповідальності усіх винних”, - наголосив він.

Арсеній Яценюк підкреслив, що Путін уже вчинив злочини у передмістях Києва, у Харкові, Чернігові, не кажучи вже про Маріуполь. 

“Світ має твердо відстоювати свої позиції. Потрібні не просто слова. Потрібно надіслати юридичну команду до кожного місця, де Путін вчиняв ці злочини, та створити судову справу проти Путіна”, - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua