Арсеній Яценюк: На долю країни випадає стільки, скільки вона може витримати. Значить, ми дуже сильні (відео)
четвер, 31 травня 2018, 13:20

"Люди не творять чудеса - люди творять діла. Кожен з нас повинен робити справу, яка гідна його сім’ї й нашої держави», - сказав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк під час Сьомого Національного молитовного сніданку 31 травня у Києві.

"Кажуть, що людині і країні випадає на долю стільки, скільки людина чи країна можуть витримати. Ми дуже сильні. Надто багато випало на наші плечі. На плечі кожного, хто не боїться сьогодні на передовій і захищає Україну і Європу від російської агресії, кожного, хто на своєму місці робить велику справу для своєї країни", - сказав лідер "Народного фронту".

Люди не творять чудеса - люди творять діла, наголосив він: "Кожен з нас повинен творити справу. Справу, яка гідна його сім’ї, гідна нашої держави".

"Думаймо про Україну і робімо те, що в наших силах. І тоді станеться чудо, яке зроблено нами. Хай Бог береже Україну", - сказав Арсеній Яценюк.

Сьомий Національний молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України, зібрав 700 гостей з 15 країн.

Дивіться також ФОТОРЕПОРТАЖПредставники "Народного фронту" взяли участь у Сьомому Національному молитовному сніданку

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua