Арсеній Яценюк на зустрічі з Лінасом Лінкявічусом: "Ми переконані, що ЄС має продовжити санкції проти Росії" (відео)
вівторок, 15 березня 2016, 17:37

У вівторок, 15 березня, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк зустрівся з Міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом.

Арсеній Яценюк висловив вдячність за чітку і послідовну позицію Литви щодо агресії Росії та захисту територіальної цілісності та незалежності України: «Ваша позиція щодо незаконної анексії Криму, російського вторгнення в Донецьк і Луганськ, необхідності звільнення Надії Савченко дуже сильна і заслуговує найвищої поваги».

«Очікуємо, що всі члени ЄС матимуть таку саму позицію», - додав Глава українського Уряду.

«Ми переконані, що ЄС має продовжити санкції проти Росії. Жодна взаємодія не може здійснюватися за рахунок поступок – ні щодо цінностей, ні щодо принципів», - підкреслив Арсеній Яценюк.

У ході зустрічі Арсеній Яценюк та  Лінас Лінкявічус обговорили подальший розвиток стратегічного співробітництва між Україною та Литвою.

Глава українського Уряду висловив вдячність Литовському Уряду за значну фінансову та гуманітарну підтримку України та наголосив на важливості продовження співпраці двох країн в питанні залучення інвестицій із Литви та ЄС до України.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua