Арсеній Яценюк на зустрічі з Послами держав Великої Сімки і членів ЄС: Ми переконані, що санкції проти Росії мають бути продовжені всіма країнами ЄС та США
четвер, 19 листопада 2015, 17:43

«Для нас дуже важливо бути об’єднаними, діяти спільно, боротися проти глобального тероризму і залишатися об’єднаними проти російської агресії», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на зустрічі з Надзвичайними та Повноважними  Послами держав Великої Сімки і членів ЄС у четвер, 19 листопада.

Зустріч розпочалася хвилиною мовчання за загиблими під час терористичних атак у Парижі.

Арсеній Яценюк наголосив, що незважаючи на те, що світ постав перед надскладними викликами, питання підтримки України «без сумніву, є на порядку денному всіх країн-членів ЄС та країн Великої сімки».

Він також порушив питання  санкцій проти Російської Федерації: «Ми переконані, що санкції мають бути продовжені і всіма країнами ЄС, і США».

Під час зустрічі обговорено питання імплементації Мінських домовленостей та поточної ситуації на Сході України, процес реструктуризації боргу України та питання підготовки до набуття чинності  Угоди про зону вільної торгівлі з ЄС, що вступає в силу 1 січня 2016 року.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua