Арсеній Яценюк: Найбільш зацікавленими у дострокових виборах в Україні є популісти, олігархи та Кремль (відео)
неділя, 13 березня 2016, 19:31

«Найбільш зацікавленими у дострокових виборах в Україні є три сили: популісти, олігархи та Кремль», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 13 березня.

«Для нинішньої кризи немає раціональних підстав. Її ідейна основа - це абсурдна зацикленість на рейтингах і химерна надія на безпідставні політичні прожекти. Найбільш загрозливою серед них є теза про приреченість нинішньої політичної ситуації і проект дострокових парламентських виборів», - підкреслив Глава Уряду.

«Найбільш зацікавленими у дострокових виборах в Україні є три сили: популісти, олігархи та Кремль.

«Здоровий глузд підказує, що за нинішніх важких обставин довірою людей скористаються популісти та радикали. Це – закономірно, оскільки в критичних умовах кожна людина інтуїтивно довіряє не жорсткій правді, а найкращій обіцянці», - наголосив він.

Глава Уряду підкреслив, що популісти «обіцяють моментально подолати корупцію, тисячі євро зарплат і пенсій вже завтра, кожному роботу, житло і благополуччя вже зараз, курс долара на рівні п’яти гривень, а газ безкоштовно завжди»: «Це – неправда. Звичайна брехня, розрахована на довіру і голоси».

«Тим часом, інтерес олігархічних сил, які обмежені нашим Урядом, полягає в хиткому новому Парламенті і, як наслідок, у слабкій владі в цілому – як законодавчій, виконавчій, так і інституту Президента. Бо це створює сприятливі умови для відновлення старих схем», - наголосив Арсеній Яценюк.

У свою чергу, Кремль зацікавлений у знесиленій Україні, роздертій чварами і протиріччями: «Фіаско України буде використане Путіним для розколу в Європейському Союзі, для зняття санкцій, для виправдання свого злочину проти української держави».

«Той, хто в нинішньому становищі свідомо прокладає шлях для дострокових парламентських виборів, той відкриває ворота для Путіна», - наголосив Глава Уряду.

(ПОВНЕ звернення дивіться ТУТ)

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua