Арсеній Яценюк: Найбільший ворог путінського націонал-фашизму – це українська свобода (відео)
четвер, 27 січня 2022, 12:31

Політика російської влади і персонально Путіна – це чистий націонал-фашизм. І найбільший ворог цього російського націонал-фашизму – українська свобода і українці, - сказав Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк у “Ток-шоу  №1” на каналі “Україна 24”.

«Росія, яка розповідає всім, що Україна «это братский народ», – хоче напасти на Україну. І де ця вся так звана російська еліта? Культурна, інтелектуальна, наукова, політична. Врешті-решт, просто громадянське суспільство, прості люди, мами російських військовослужбовців. Чому з них ніхто не вийшов і не сказав слова підтримки Україні? Чому вони всі бояться? Як вони взагалі з цим живуть? Їхнє слово було в 2014 році, коли вони аплодували і казали: «Крим – наш», - наголосив він. 

“Крим наш, ребята, а не ваш. Він наш. Ми з Росією – не один, не братський народ. Ми сусіди, вимушені географічно”, - сказав він. 

Арсеній Яценюк закликав росіян не боятися: «Ви будете рабами тоді до кінця днів своїх і так бездарно проживете власне життя. Не бійтеся, встаньте на підтримку якщо не України, то себе, ваших матерів, ваших солдатів. Тому що ми не здамося. Путін це повинен знати. І він це знає з 2014 року».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua