Арсеній Яценюк: Нараховані в неопалювальний період субсидії будуть перераховуватися на опалювальний сезон автоматично (відео)
неділя, 1 листопада 2015, 18:29

«Для того, щоб субсидії оформлялися набагато швидше, Кабінет Міністрів України прийняв рішення, за яким субсидії, які були нараховані в неопалювальний період, автоматично перераховуються на опалювальний період, без подання додаткових заяв, декларацій і будь-яких довідок», - повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 1 листопада.

Глава Уряду зазначив, що після початку опалювального сезону він звернувся до міністерств надати конкретні цифри перерахунку субсидій: «Тому що одна субсидія була призначена в неопалювальний сезон, а інший розмір субсидії призначається, коли розпочався опалювальний сезон».

Арсеній Яценюк навів приклади довідок про перерахунок субсидій. Приміром, родини із міста Суми, житло яких розміром 64 квадратних метри, отримали в неопалювальний сезон субсидії в розмірі 344 гривні. Після початку опалювального сезону сім'ї розрахували субсидію, і тепер вона становить 1805 гривень. 

Родина з Козятина, Вінницької області, опалювана площа якої 51,3 квадратних метра, в неопалювальний сезон отримувала субсидію від держави розміром 115 гривень: «Коли почався опалювальний сезон, держава перерахувала субсидію, і зараз ця родина отримує 2252 гривні».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua